Star Wars Miniatures Lleida

Forum dedicat a els frikis de lleida de Star Wars Miniatures
 
ÍndexÍndex  FAQFAQ  CercarCercar  Registrar-seRegistrar-se  Llista de MembresLlista de Membres  Grups d'UsuarisGrups d'Usuaris  Iniciar Sessió  

Comparteixi | 
 

 Caamasi noble

Ir abajo 
Anar a pàgina : Previ  1, 2
AutorMissatge
Liefield
Miembro del consejo
Miembro del consejo
avatar

Nombre de missatges : 149
Data d'inscripció : 30/01/2008
Edad : 34
Ubicació : Consejo Jedi

MissatgeAssumpte: Re: Caamasi noble   Dt Feb 19, 2008 4:44 pm

Es tan sencillo que en uno de los ultimos torneos oficiales un tio llevaba caamasis para tapar al baccara y nadie le podia atacar ni el baccara ni a los caamasi(a no se que tengas granadas, lanzallamas...). Eso si, si sabeis mas que los jueces del torneo enhorabuena.

_________________
"Hazlo o no lo hagas, pero no lo intentes" Yoda
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
PALPATINE
Stormtrooper
Stormtrooper
avatar

Nombre de missatges : 68
Data d'inscripció : 04/02/2008
Ubicació : Death Star, a prop de l'antic alderaan

MissatgeAssumpte: Re: Caamasi noble   Dt Feb 19, 2008 6:48 pm

Ultimes noticies!!!!!!!!!

Caamasi Noble (Fringe, 48/60)


This character's stat card incorrectly identifies it as belonging to the Rebel faction. It is Fringe, as stated in the checklist and on the miniature's base.

sTAR WARS MINIATURES ERRATA!!!!!!! (WIZARDS)
---------------------------------------------------------------------------

La targeta d'status d'aquesta miniatura identifica incorrectament que concorre amb la facció rebel. És una mini Fringe, tal com diu el checklist de miniatures (de Force Unleashed) i tal com diu a la seva base.

checklist que suposo ningu a part del DYSP s'haurà dignat a mirar
(i ell només per veure les minis que li falten jeje Razz )

---------------------------------------------------------------------------

Dubtes resolts:

la mini és fringe;

la pot portar tot deu, segons normes oficials

i no pots atacar-la

a no ser que hi hagi un altre Diplomat (caamasi) en la banda de l'enemic i amb linia de visió

---------------------------------------------------------------------------------

portava Caamasi el contrincant del tio del torneig JJ? Jo crec que no

de tota manera és un combo que t'hi cagues: amagues a un tio a un racó i tapes l'entrada amb caamasi com tingui stealth serà la ostia per vencer-lo

La podriem batejar com la SUPER-STEALTH-INVULNERABLE jejejeje



jeje un cum laude pel costat obscur de la força
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
PALPATINE
Stormtrooper
Stormtrooper
avatar

Nombre de missatges : 68
Data d'inscripció : 04/02/2008
Ubicació : Death Star, a prop de l'antic alderaan

MissatgeAssumpte: Re: Caamasi noble   Dt Feb 19, 2008 6:52 pm

DE TOTA MANERA

és igual qui tingui raó o no.

Les normes no són una cosa fixada i tancada i el que nosaltres ens sembla lògic, per un altre pot no ser-ho.

El que importa és que els dubtes els puguem resoldre

sense abusar massa de "les normes de la casa"

per tal que tots ens puguem divertir.


Love, peace i raigs sith a dojo!!!

Salutacions obscures penya!!!!!


Editat per darrera vegada per Republic Commando el Dt Feb 19, 2008 8:49 pm, editat 1 cop en total
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
Darth Plagueis, The Wise
Padawan
Padawan
avatar

Nombre de missatges : 147
Data d'inscripció : 02/02/2008

MissatgeAssumpte: Re: Caamasi noble   Dt Feb 19, 2008 8:53 pm

Però es igual si l'altre porte un caamasi. Les miniatures ke tenen atack i damage 0, les dos coses, ke kedi clar,
no poden atacar, ni cos a cos ni a distància. Tampoc poden combinar foc.

Si no el pots petar indirectament, via granades contant-lo com adjacent o parides d'ankestes, com a molt te
contarà un empat !! Laughing

Señor,

PD: kina figureta més toca-ous !!!!!! Mad Mad

_________________
Tell me what you regard as your greatest strength, so I will know best what to undermine you. Tell me of your greatest fear, so I will know what I must force you to face. Tell me what you cherish most, so I will know what to take from you. And tell me what you crave, so that I might deny you.

- Plagueis' philosophy
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
PALPATINE
Stormtrooper
Stormtrooper
avatar

Nombre de missatges : 68
Data d'inscripció : 04/02/2008
Ubicació : Death Star, a prop de l'antic alderaan

MissatgeAssumpte: Re: Caamasi noble   Dj Feb 21, 2008 12:54 pm

Estic amb tu republic..


A més és particularment eficient amb super-stealth, ja que li fots un calamar d'aquestos a davant i si li han de pegar adjacents....


al tanto però amb els melee reach2, jejejeje sunny sunny sunny
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari
lord_darkerk
Maestro Lord Sith
Maestro Lord Sith
avatar

Nombre de missatges : 69
Data d'inscripció : 28/01/2008
Edad : 27
Ubicació : En una galaxia muy lejana...

MissatgeAssumpte: Re: Caamasi noble   Dj Feb 21, 2008 4:40 pm

Creo que ja sta mas que solucionad este foro xD

lo cerrare para que no nos centremos unicamente en este tema

_________________
Tornar a dalt Ir abajo
Veure perfil de l'usuari http://starwarslleida.foroes.org
Contenido patrocinado




MissatgeAssumpte: Re: Caamasi noble   

Tornar a dalt Ir abajo
 
Caamasi noble
Tornar a dalt 
Pàgina 2 de 2Anar a pàgina : Previ  1, 2

Permisos d'aquest fòrum:No pots respondre a temes en aquest fòrum
Star Wars Miniatures Lleida :: Events :: Figures a destacar-
Canviar a: